Skip to main content

Curs 2016/2017

En el marc de les accions d’internacionalització del pla estratègic de la UPV, l’Escola de Doctorat finança visites d’investigadors de prestigi internacional que impartisquen seminaris de formació específica enfocats als doctorands del programa, amb ànim també d’afavorir les relacions entre investigadors externs, doctorands i directors per a establir col·laboracions en l’àmbit de doctorat.

Per al nostre programa de doctorat ens han finançat la visita del Professor Carlos Lizama de la Universitat Santiago de Xile que ens visitarà la setmana pròxima. Hi ha organitzats la impartició d’un seminari per als estudiants de doctorat, una reunió amb estudiants/directors i una altra reunió amb directors de tesis. Els detalls de les activitats (continguts, horaris i llocs) els podeu trobar en el document adjunt.

El seminari impartit i la reunió amb estudiants es reconeixeran com a activitats específiques de formació a aquells doctorands que assistisquen.

+ Info Professor Carlos Lizama

Curs 2010/2011

Subvenció del Ministeri d’Educació per a la mobilitat de professors visitants i d’estudiants, en el marc d’implantació d’estratègies de formació doctoral i impuls de l’excel·lència i internacionalització dels programes de doctorat de les universitats amb esment cap a l’excel·lència (Ordre ECD/3628/2011, de 26 de desembre).

Professors visitants:
 • La professora Stephanie Reifferscheid, del Wilhelm-Schickard-Institut fur Informatik, de la Universitat de Tübingen (Alemanya), ens visitarà del 26 de febrer al 3 de març. Entre altres activitats impartirà el curs, de 10 hores de durada, titulat “Typed Monoids: An algebraic description of (possible senar-regular) languages and its connection to logic and circuit complexity”. En el fitxer PDF hi ha informació detallada del curs. S’impartirà en l’edifici 7-A, seu del Departament de Matemàtica Aplicada, en els seminaris B4 (sessions de matí) i B2 (sessions de vesprada) de la planta baixa, amb el següent horari:-Dilluns 27 de febrer, de 18 a 20h.
  -Dimarts 28 de febrer, de 16 a 18h.
  -Dimecres 29 de febrer, d’11:30 a 13:30h.
  -Dijous 1 de març, de 16 a 18h.
  -Divendres, 2 de març, d’11:30 a 13:30h.
+ Info Stephanie Reifferscheid
 • El professor Karl Grosse-Erdmann, de la Université de Mons (Bèlgica), ens visitarà del 2 al 13 de juliol. Entre altres activitats impartirà un seminari, de 18 hores de durada, titulat “Topics in linear dynamics”. En el fitxer PDF hi ha informació detallada del curs. S’impartirà en l’edifici 7-A, seu del Departament de Matemàtica Aplicada, en el seminari B4 de la planta baixa, amb el següent horari:ç
  • De 10:00 a 11:30 i 12:00 a 13:30 els dies 3 (dimarts), 4 (dimecres), 5 (dijous), 10 (dimarts), 11 (dimecres) i 12 (dijous).
+ Info profesor Karl Grosse-Erdmann
 • El professor Marian Fabian, del Institute of Mathematics of the Czech Academie of Sciences (República Txeca), ens visitarà del 10 al 21 de setembre de 2012.

Información institucional Máster Universitario en Investigación Matemática UPV

+ INFO

Información institucional Máster Universitario en Investigación Matemática UV

+ INFO

Inscripción y matrícula Máster UV

+ INFO

Inscripción y matrícula Máster UPV

+ INFO